ALL ISSUES

Вверх

Дом и Интерьер

  /  EVENTS   /  Всеукраїнський конкурс предметного дизайну YELLOW + INTERIORGODA

Всеукраїнський конкурс предметного дизайну YELLOW + INTERIORGODA

Всеукраїнський конкурс предметного дизайну YELLOW + INTERIORGODA

Yellow — всеукраїнський конкурс предметного дизайну, авторитетне журі якого, неупереджено і компетентно визначить цінність проекту-концепту, як з позиції мистецтва дизайну, так і з точки зору промислової перспективи об’єктів!

Yellow — нагорода в галузі дизайну, що присуджується авторитетним складом міжнародного журі. До складу журі входять відомі персони в різних сферах дизайну, архітектори, арт-директори, головні редактори профільних видань, професіонали в галузі промислового дизайну.

Нагорода Yellow вручається дизайнерам і компаніям-виробникам за досягнення в предметному дизайні.

Yellow включає в себе наступні сім номінацій: дизайн предметів меблів, дизайн обладнання, дизайн джерел освітлення, дизайн побутової та комп’ютерної техніки, дизайн транспортних засобів, дизайн декору в інтер’єрі, дизайн ювелірних прикрас та аксесуарів. У кожній категорії є під номінації: реалізовані проекти, дизайн концептів, студентський дизайн.

• Реалізовані проекти (completed projects) — в даній підномінації беруть участь тільки реалізовані проекти за останні два роки. Реалізованим проект може вважатися пройшов усі стадії від ідеї до виробництва.
• Дизайн концептів (concept design) — в даній підномінації беруть участь проекти на стадії ідеї не втілені в промислове тиражування.
• Студентський дизайн (student design) — в даній підномінації беруть участь проекти створені тільки в період навчання в профільному навчальному закладі і не старше двох років.

Оголошуємо наступні НОМІНАЦІЇ КОНКУРСУ:
1. Дизайн предметів меблів
2. Дизайн обладнання
3. Дизайн джерел освітлення
4. Дизайн побутової та комп’ютерної техніки
5. Дизайн транспортних засобів
6. Дизайн декору в інтер’єрі
7. Дизайн ювелірних прикрас та аксесуарів.

В рамках конкурсу «Інтер’єр року» 2020 та конкурсу предметного дизайну Yellow буде організована виставка робіт учасників конкурсу, також планшети з проектами учасників, експозиція триватиме 2 дні. 3-4грудня 2020

Реєстрація на Конкурс проводиться на офіційному сайті www.interiorgoda.com

Оцінювати конкурсні роботи буде авторитетне міжнародне журі * — дизайнери, архітектори, арт-директора, головні редактори профільних видань, професіонали області. Ваші проекти можуть бути представлені в електронному форматі у вигляді ескізів (3D, скетчів, схем та ін.) З описом.
* (Склад міжнародного журі в процесі формування).

Оставьте комментарий