ALL ISSUES

Вверх

Дом и Интерьер

  /  EVENTS   /  В Києві відбудеться головна меблева вечірка

В Києві відбудеться головна меблева вечірка

19-го лютого 2021 року відбудеться ГОЛОВНА МЕБЛЕВА ВЕЧІРКА після локдауну. Українська Асоціація Меблевиків вкотре об’єднає своїх учасників, щоб відзначити та подякувати за їхню участь в розвитку меблевої галузі України та бренду FURNITURE OF UKRAINE.

 

Ми адаптували світовий досвід бізнес-асоціацій під українські реалії та стали на шлях просвітництва заради спільної перемоги в покращенні меблевого середовища України та популяризації світового бренду FURNITURE OF UKRAINE.

Тож, давайте знайомитись!

Ми — Українська Асоціація Меблевиків — найбільше галузеве бізнес-об’єднання в Україні.

Нашою місією є створення кращого меблевого середовища в Україні. Наразі УАМ включає 257 українських меблевих компаній, серед них багато сучасних, професійних і прогресивних виробників меблів, які експортують і впроваджують глобальні проекти по всьому світу.

Ми з гордістю засвідчуємо, що УАМ — це правдивий голос українських меблевиків і саме тому запрошуємо вас почути його та розділити цю визначну подію разом з нами!

Ми зростаємо кількісно та якісно щороку і нам є чим пишатись:

Присутність в соціальних мережах

Просуваючи бренд українських меблів та спільноту УАМ з 2018 року у нас з’явилися сторінки в Instagram, LinkedIn, Youtube, Pinterest та Twitter. Загальна кількість підписників перевищила 14000. Щомісячно публікаціями ми охоплюємо авдиторії в кількості 200-250 тисяч.

Просування на світовому рівні

УАМ заснувала власну меблеву виставку Furniture of Ukraine Business Expo, під час підготовки до якої було охоплено більше 6000 потенційних байєрів зі 42 країн світу. Було проведено Design Meetup з фахівцями Великобританії, Ізраїлю, Індії та США.

Амбасадором УАМ став засновник та керівник міжнародної виставки London Design Week Джимі Макдоналд.

Завдяки активній роботі УАМ розмір експорту до Ізраїлю за 2019 рік було збільшено у 2 рази.

Лобіювання інтересів та захист членів УАМ

Зміни до законодавства.
УАМ стала ініціатором та співавтором численних змін та доповнень до чинних нормативно-правових актів, особливо, під час запровадження карантину.

Захист інтересів членів УАМ.

Платформа лобіювання допомагала вирішувати спірні питання з контролюючими органами восьми членам УАМ, що звернулися за допомогою. Сума врятованих коштів, які члени УАМ повинні були сплатити у вигляді несправедливо нарахованих податків, зборів та штрафів, сягає більше 2 млн. грн.

Визнання меблевої галузі стратегічно важливою.

Завдяки проактивній позиції УАМ меблеву галузь включено до державної експортної стратегії, ця галузь є смарт-спеціалізацією в 7 областей України.

Навчання фахівців меблевої галузі

За останні 2 роки в УАМ відбулося більше 100 подій у різних регіонах України, під час яких члени УАМ мали змогу навчатися у провідних експертів з тендерів, Lean, міжнародних відносин, мистецтва самопрезентації, маркетингу, фінансам та багатьом іншим темам.

Відвідування студентами профільних ВУЗів підприємств членів УАМ надала можливість запрошувати на роботу молодих фахівців та ділитися актуальною інформацією.

Робота із школярами та батьками абітурієнтів дала приріст кількості заяв на вступ на спеціальність “Деревообробні та меблеві технології” на 85%.

Кластеризація

УАМ розпочала активну роботу з організації кластерів. Сума спільно реалізованих контрактів членами УАМ вже перевищила 2 млн. дол.

За підтримки Мінрегіонрозвитку та обласних державних адміністрацій УАМ спільно з Кроноспан веде роботу з утворення трьох кластерів, розміщених на території виділених під кластери промислових зон загальною площею більше 60 Га.

Прозорість та відкритість

З 2018 року в УАМ запроваджено традицію проведення відкритих засідань Правління УАМ, які проводяться щомісячно в різних містах України, а також прямі ефіри таких засідань.

Звітність УАМ ретельно перевіряється Ревізійною комісією УАМ, а також грантодавцями USAID та UNIDO.

Під час нашого традиційного святкування з нагоди вступу нових компанії до УАМ на вас чекатимуть:

  • Експозиція меблів з номінантами конкурсу “МЕБЛЕВИК РОКУ” (Меблевий шедевр року: 10 експонентів, Найкращий проект року: 10 робіт учасників.)
  • Експозиція від партнерів події — 7 стендів з товарами та послугами для меблевих компаній.
  • Знайомство з новими учасниками УАМ — близько 30 компаній.
  • Найбільший speed dating меблевиків та дизайнерів — 20 столів (вже добре відомі “зіркові” архітектори та дизайнери і випускники Європейської Школи Дизайну, що вже готові до створення проектів).
  • Церемонія нагородження переможців конкурсу “МЕБЛЕВИК РОКУ”.
  • Святковий настрій та жагу до перемог підтримає “перша ракетка” України Сергій Стаховський, який поспілкується з учасниками, проведе автограф-сесію та дегустацію вин з власної виноробні.
  • Шалений нетворкінг та неймовірна атмосфера під акомпанемент джазу.

Ключовим елементом події стане найбільший speed dating (традиційна назва формату швидких зустрічей в УАМ) з 20 дизайнерами. Серед яких будуть присутні добре відомі “зіркові” архітектори та дизайнери, а також випускники Європейської Школи Дизайну, що вже готові до створення проектів в колаборації з виробниками. Метою таких зустрічей є створення нових конкурентоспроможних меблевих виробів та проектів з доданою вартістю, які експортуватимуться під єдиним брендом FURNITURE OF UKRAINE. Промоція бренда вже триває в рамках першої меблової міжнародної В2В виставки FUBE 2021, що відбудеться 7 по 9 квітня цього року.

На події будуть анонсовані:

  • вектори розвитку УАМ на 2021 рік;
  • інсайдерська інформація про виставку FUBE;
  • найближчі події УАМ.

Головним інфоприводом події стане церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу “МЕБЛЕВИК РОКУ”.

УАМ запрошує представників меблевого бізнесу, ритейлерів, постачальників, архітекторів, дизайнерів та всіх дотичних до галузі святкувати спільні успіхи, отримувати нові знайомства та натхнення під звуки джазу в “зимовому” стилі.

Локація: Mayachok Event Hall, місто Київ, вулиця Лютнева, 58а

Початок реєстрації о 14:30

Початок події о 16:00

Тривалість події: 16:00 — 22:00

 

З нами БЕЗПЕЧНО святкувати, бо під час реєстрації кожному учаснику обов’язково перевіряють температуру та видають захисну маску, а по всій території ми ставимо санітайзери.

До зустрічі на головній меблевій вечірці року!

 

 

Оставьте комментарий